🐾 HONDEN-SUP 🐾

IMG 5735

VOOR DE UITGEBREIDE INFORMATIE OVER ONZE HONDENSUP KUN JE OOK KIJKEN OP ONZE SITE

🐾  WWW.HONDENSUP.NL  🐾

info@hondensup.nl

🐾       

Of bel met 

06 25 35 45 17ikSUP is in de loop der jaren een echte specialist geworden op het gebied van Honden-sup. Dit komt mede doordat we het juiste materiaal hebben, aangepaste sups, matjes en heupgordels, maar vooral heel veel ervaring! We hebben wekelijks grote groepen en diverse privé-lessen met de hond.  


Bekijk het filmpje van HondenTV op bezoek bij ikSUP voor een kleine impressie


We werken al een paar jaar samen met DogWalkTrail Oostenrijk en verzorgen maandelijks voor hen het suppen op de Waterspektakeldagen. We zijn heel dankbaar voor alle input van zoveel diverse hondentrainers, die ons tips en advies gegeven hebben, zodat we nu een prachtig programma ontwikkeld hebben voor baas en hond op de sup!

Het lijkt heel gemakkelijk, je zet je hond op een sup en peddelt weg… Maar in de praktijk werkt dat toch meestal wel anders!

P8150117 kopie 2

we doen de hondensup voor honden tot 60 kg

Het blijkt vaak toch best een beetje spannend te zijn voor zowel de hond als zijn baasje. Daarom hebben wij een speciaal aangepast programma voor de honden-sup, waarbij alles draait om de rust. Alleen dan kan de hond en dus ook zijn baasje er van gaan genieten! Bij ikSUP varen we met onze motorboot vanuit de supschool naar ons eigen prive-eiland in het natuurgebeid. Hierdoor slaan we lastige stukken in de route over: onder een drukke brug door, langs een eendenvoeder-plaats, een stuk openwater oversteken, langs een restaurant met veel publiek. Dit gebeurt nu rustig met de motorboot waardoor de eigenaar alle tijd en rust heeft om aandacht te schenken aan zijn hond. Eenmaal op het eiland volgt de instructie en kan de hond nog even rondrennen of nog even zwemmen!

Dan ga je voorzichtig op de sup en volgt de hond. Vervolgens peddelen we een aangepaste route door het natuurgebied van Natuurmonumenten, die klopt qua tijd voor de eerste sup-ervaring. In het natuurgebied wordt de hond afgeleid van het toch wel stressvol op de sup zitten door de prachtige omgeving, geuren en geluiden en al snel zie je de ontspanning komen! Onderweg maken we nog een korte stop voor een drankje en kan de hond (als het warm is) eventueel ook even zwemmen. Na afloop komen we weer terug op ons eiland, waar de hond even kan uit ravotten na het suppen en varen we met de motorboot weer terug naar de sup-school.

en als RTL een item over Hondensup wil maken komen ze natuurlijk uit bij ikSUP :)Diverse Honden-sup-lessen:

(een combi bestaat uit 1 supper en 1 hond op 1 board)

- privé: 1-2combi's - prijs €75,-per combi voor 2 uur - incl. vervoer met boot naar eiland

- privé: 3-4 combi’s - prijs €60,- per combi - voor 2 uur - incl. vervoer met boot naar eiland

- workshop vanaf 5 combi’s tot max 10 combi’s - prijs €50,- per combi - voor 2 uur. 

Uiteraard kunnen er ook ‘kijkers’ mee op een aparte sup, de supporters zonder hond - zij betalen €25,- pp incl. gebruik board, peddel, wetsuit, drankje en vervoer met de motorboot.

Qua tijd heeft de vroege ochtend, namiddag of avond onze voorkeur. Het is dan een stuk rustiger op het water en ook met warm weer is het dan een stukje koeler voor de hond, die natuurlijk in de volle zon op het board zit! En kijk maar eens hoe prachtig een zonsondergangs-sup-tour met je hond kan zijn!


HONDENSUPCLUB: dit seizoen starten we met de ikSUP HondenSupClub!!!


Heb je al eens een workshop Suppen met je Hond bij ons gevolgd en wil je graag vaker komen? Dan kun je nu ook lid worden van onze HondenSupClub. Voor de meer ervaren hondensuppers organiseren we leuke workshops die net even wat meer uitdagend zijn dan een beginners workshop.

Zo hebben we een Trucjes-tour of gaan we met volle maan het water op. Bovendien heb je meerdere voordelen als je lid bent van onze HSC. Het lidmaatschap kost €25,- pp en daarvoor ontvang je het HSC T-short, een lidmaatsschapspasje dat meteen een knipkaart is: na 3 workshops is deelname aan de 4e workshop gratis, en je ontvangt maar liefst €100,- korting op de aanschaf van een nieuw board of €50,- korting op de aanschaf van een occasion board (overigens niet icm andere aanbiedingen). Reden genoeg dus om snel lid te worden van de HondenSupClub en lekker te komen genieten met je hond van de diverse leuke events!

Je kunt je hier aanmelden voor de HondenSupClub door op onderstaande button te clicken!PUPPY-SUP: het is natuurlijk het allerleukste als je je pup van jongs af aan laat kennis maken met het suppen. Dan kun je heel lang samen veel plezier beleven op het water en mooie avonturen gaan beleven. Daarom hebben we iedere maand een speciale Puppy-sup met een aangepast lager instaptarief van €35,- per combi en een op de pup aangepast programma. Is je pup 6 maanden of jonger, dan kun je meedoen! Dus krijg je binnenkort een pup? Meld je dan snel aan want we houden de puppy-workshops klein en deze zijn dus snel vol!


🐾PRINS PETFOODS 

is sponsor van de HondenSup van ikSUP
WIL JE EEN MOOIE HONDEN-TATTOO?

Lotte van Queen of Arts is specialiste in het zetten van mooi gedetailleerde (dieren)tattoos - zie ook haar Facebookpagina: https://www.facebook.com/queenofartsamsterdam/

20150719-141926-XR199521

ook voor een geblesseerde hond die niet veel mag lopen, is de honden-sup een perfect uitje! Ze worden er heel moe van zonder zich lichamelijk in te spannen!


🐾

🐾     🐾

SUP-SCHOOL: Oud Loosdrechtsedijk 237 * 1231LX Loosdrecht

te. 06 81 467 367 

www.iksup.nl  

SHOWROOM & HONDENSUP: Oud Loosdrechtsedijk 191 * 1231LW Loosdrecht

tel. 06 25 35 45 17

www.iksupshop.nl & www.hondensup.nl

bank rek. nr. NL67RABO 0111 7195 69

© ikSUP 2019