HONDEN-SUP

Bekijk het filmpje van HondenTV op bezoek bij ikSUP voor een kleine impressie

ikSUP is in de loop der jaren een echte specialist geworden op het gebied van Honden-sup. Dit komt mede doordat we het juiste materiaal hebben, aangepaste sups, matjes en heupgordels, maar vooral heel veel ervaring! We hebben wekelijks grote groepen en diverse privé-lessen met de hond.  

We werken al een paar jaar samen met DogWalkTrail Oostenrijk en verzorgen maandelijks voor hen het suppen op de Waterspektakeldagen. We zijn heel dankbaar voor alle input van zoveel diverse hondentrainers, die ons tips en advies gegeven hebben, zodat we nu een prachtig programma ontwikkeld hebben voor baas en hond op de sup!

Het lijkt heel gemakkelijk, je zet je hond op een sup en peddelt weg… Maar in de praktijk werkt dat toch meestal wel anders!

P8150117 kopie 2

we doen de hondensup voor honden tot 60 kg

Het blijkt vaak toch best een beetje spannend te zijn voor zowel de hond als zijn baasje. Daarom hebben wij een speciaal aangepast programma voor de honden-sup, waarbij alles draait om de rust. Alleen dan kan de hond en dus ook zijn baasje er van gaan genieten! Bij ikSUP varen we met onze motorboot vanuit de supschool naar ons eigen prive-eiland in het natuurgebeid. Hierdoor slaan we lastige stukken in de route over: onder een drukke brug door, langs een eendenvoeder-plaats, een stuk openwater oversteken, langs een restaurant met veel publiek. Dit gebeurt nu rustig met de motorboot waardoor de eigenaar alle tijd en rust heeft om aandacht te schenken aan zijn hond. Eenmaal op het eiland volgt de instructie en kan de hond nog even rondrennen of nog even zwemmen!

Dan ga je voorzichtig op de sup en volgt de hond. Vervolgens peddelen we een aangepaste route door het natuurgebied van Natuurmonumenten, die klopt qua tijd voor de eerste sup-ervaring. In het natuurgebied wordt de hond afgeleid van het toch wel stressvol op de sup zitten door de prachtige omgeving, geuren en geluiden en al snel zie je de ontspanning komen! Onderweg maken we nog een korte stop voor een drankje en kan de hond (als het warm is) eventueel ook even zwemmen. Na afloop komen we weer terug op ons eiland, waar de hond even kan uit ravotten na het suppen en varen we met de motorboot weer terug naar de sup-school.


Diverse Honden-sup-lessen:

(een combi bestaat uit 1 supper en 1 hond op 1 board)

- privé: 1-2combi's - prijs €75,- voor 2 uur - incl. vervoer met boot naar eiland

- privé: 3-4 combi’s - prijs €60,- per combi - voor 2 uur - incl. vervoer met boot naar eiland

- workshop vanaf 5 combi’s tot max 10 combi’s - prijs €50,- per combi - voor 2 uur. 

Uiteraard kunnen er ook ‘kijkers’ mee op een aparte sup, de supporters zonder hond - zij betalen €25,- pp incl. gebruik board, peddel, wetsuit, drankje en vervoer met de motorboot.

Qua tijd heeft de vroege ochtend, namiddag of avond onze voorkeur. Het is dan een stuk rustiger op het water en ook met warm weer is het dan een stukje koeler voor de hond, die natuurlijk in de volle zon op het board zit! En kijk maar eens hoe prachtig een zonsondergangs-sup-tour met je hond kan zijn!


HONDENSUPCLUB: dit seizoen starten we met de ikSUP HondenSupClub!!!

Dit is een vervolg op de Workshop Suppen met Hond, voor mensen die al eerder met de hond zijn komen suppen en dus al ervaring hebben. De HondenSupClub is onder leiding van Margriet Koeman, een zeer ervaren hondentrainster en bovendien ASI-gecertificeerd sup-instructrice. Dus er wordt tijdens de HondenSupClub ook wat meer gewerkt aan je sup-techniek. Wil je graag nog een keer suppen met je hond, maar ook wat verder komen met het suppen zelf? Meld je dan aan via info@iksup.nl en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe data!

- HondenSupClub - prijs €35,- per combi (ervaring vereist) gebruik materiaal ikSUPZIE DE AGENDA VOOR DE DIVERSE DATA VAN ONZE WORKSHOPS SUPPEN MET HOND


WIL JE EEN MOOIE HONDEN-TATTOO?

Lotte van Queen of Arts is specialiste in het zetten van mooi gedetailleerde (dieren)tattoos - zie ook haar Facebookpagina: https://www.facebook.com/queenofartsamsterdam/
Wat moet je meebrengen voor een honden-sup-les:

- voor de hond het liefst een tuig (beter dan een halsband - mochten ze van het board springen of vallen, dan hijs je ze met een tuigje veel gemakkelijker weer op de sup)

- een heupgordel of lange riem die je om je middel kunt doen (als je peddelt heb je geen handen vrij om een riem vast te houden)

- gemakkelijk zittende kleding voor je zelf - die eventueel nat mag worden. Bij frisser weer hebben we O’Neill wetsuits voor je klaarliggen!

- beloning (liefst in de voor van tube of roller ivm nat worden van losse koekjes) voor je hond of iets anders waarmee jij je hond een goede beloning kan geven

- in de zomer anti-insecten spray, want we peddelen door een natuurgebied!!!

- zonnebrand!

20150719-141926-XR199521

ook voor een geblesseerde hond die niet veel mag lopen, is de honden-sup een perfect uitje! Ze worden er heel moe van zonder zich lichamelijk in te spannen!Verkoop:

Heel vaak horen we na de sup-les “Ik wou dat ik een eigen board had, zodat ik dit vaker kon doen!”

Bij ikSUP hebben we het gehele jaar door Occasion en Demo-boards in de aanbieding. Je kunt ook alvast eens een kijkje nemen op onze WEBSHOP!
Reserveren:

Een datum en tijd voor een grote groep kan per mail worden aangevraagd. We kijken dan of we dit op de gewenste datum en tijd kunnen inplannen. Deze komt in optie te staan totdat een aanbetaling van €50,-  op ons rek. nr. NL67RABO 0111 7195 69 tnv ikWatersport is ontvangen. Zodra de aanbetaling ontvangen is, wordt de reservering definitief. Het totaalbedrag voor de gehele workshop dient uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de les te zijn voldaan.

unnamed-2-1 kopie 2


Annuleren:

Annuleren van een workshop is mogelijk tot 10 dagen voor de boekingsdatum. Hierna worden annuleringskosten van 50% in rekening gebracht. Wordt er binnen 24 uur voor de afgesproken tijd geannuleerd, dan zijn wij genoodzaakt de boeking voor 100% te berekenen (dit geldt ook als er onverhoopt minder deelnemers zijn dan waarvoor is gereserveerd).

Voor al onze lessen les geldt een annuleringsregeling van 24 uur. Wordt er binnen 24 uur voor de afgesproken tijd geannuleerd, dan zijn wij genoodzaakt de boeking voor 100% te berekenen 


Adres:

ikSUP-SCHOOL 

JACHTHAVEN DE UITKIJK - HUISJE A1 

OUD LOOSDRECHTSEDIJK 237 

1231 LX LOOSDRECHT

Tel. 06 81 467 367 ikSUP - SCHOOL

Oud Loosdrechtsedijk 237 * 1231LX Loosdrecht 

www.iksup.nl  

 ikSUP - SHOP 

Oud Loosdrechtsedijk 191 * 1231LW Loosdrecht

verkoop / webshop

info@iksup.nl

 tel. 06 81 467 367

bank rek. nr. NL67RABO 0111 7195 69


© ikSUP 2019