FEESTEN & GROEPEN
Suppen is bij uitstek geschikt als groepsactiviteit, omdat het suppen eenvoudig en snel te leren is. Bovendien is het leuk om als groep iets ontspannds buiten gaan ondernemen. Bij ikSUP zijn we gespecialiseerd in allerlei groepsevenementen. Voor meer infromatie voor de activiteit waar jij naar op zoek bent klik je het best even op een van onderstaande mogelijkheden:

* BEDRIJFSFEESTEN                        * KINDERFEESTJES                    * SUP-CAMP

* VRIJGEZELLENFEESTEN               * FAMILIEREUNIES                     * SCHOLEN

* YOGA-SUP                                  * PILATES-SUP                             

* HONDEN-SUP                             * SUP-TOCHTEN In samenwerking met het naast ons gelegen restaurant De Serre, kunnen we u een leuke combinatie bieden van een middagje Suppen op de Loosdrechtse Plassen met een gezellige barbecue als afsluiter.

Verder werken we ook nauw samen met restaurant In De Watertuin bij Jachthaven Wetterwille en restaurant Anderz, naast onze SUP-Showroom. Meer info via info@iksup.nl of 06 81 467 367.


ikSUP is bovendien aangesloten bij Watersportcentrum Loosdrecht, waardoor er ook leuke combinaties met andere activiteiten kunnen worden gemaakt. Zo kunt u een ochtend zeilen gevolgd door een lunch, waarna men op de sup stapt of in een sloep en er kan zelfs gewakeboard of gewaterkied worden. Er is de mogelijkheid tot overnachten bij Jachthaven De Uitkijk in de vorm van een Bed&Breakfast. Kortom, wij kunnen allerlei leuke arrangementen voor u samenstellen. Zie ook www.watersportcentrumloosdrecht.nl


Er zijn dus diverse mogelijkheden voor kinderfeestjes, bedrijfsfeesten, vrijgezellen- of verjaardagsfeesten. Kom gerust een kijkje nemen bij ikSUP voor de diverse mogelijkheden om te suppen op de Loosdrechtse Plassen!    

Neem voor de verschillende opties graag even contact met ons op via tel. 06 81 467 367 of stuur een mailtje naar info@iksup.nl. 

SUP-School ikSUP

Oud Loosdrechtsedijk 237 * 1231LX Loosdrecht 

www.iksup.nl  

06 81 467 367

SUP-Center ikSUP 

Oud Loosdrechtsedijk 191 * 1231LW Loosdrecht

verkoop / webshop

ikwatersport@gmail.com

 tel. 06 81 467 367 / 06 25 35 45 17

bank rek. nr. NL67RABO 0111 7195 69  tnv ikWatersport

      


  


© ikSUP 2019