SUPKids


ikSUP is trots te mogen mededelen dat we dit jaar gecertificeerd center geworden zijn van het internationale SUPKids-programma.

Dit houdt in dat wij kinder-sup-camps en losse SUPKids-dagen zullen gaan organiseren. 

Met SUPKids krijgen de kinderen een gedegen opleiding in het suppen, maar wordt daarnaast ook veel aandacht aan de natuur en het milieu besteed.

Na een uitgebreide sup-instructie gaan we op micro-adventure, zullen zeker onderweg het nodige aan afval uit het water oppikken, gaan aan de slag met zoekkaarten over de beestjes die leven in ons natuurgebied en uiteraard komen de supskills met veiligheid ook ruimschoots aan bod.


DATA SUPKids:

nader bekend te makenEen SUPKids-camp bestaat uit 3 dagen.

Bovendien is het mogelijk een SUPKids Kinderfeestje te reserveren. Dit is een gewoon kinderfeestje op de sup, maar dan in een iets uitgebreidere versie met meer aandacht voor de omgeving en het milieua. We gaan bijv. ook aan de slag met Wolkenpatronen te herkennen, Plastic Soup en het belang van Mangroven. Zie hiervoor ook KinderfeestjesUiteraard maken we met de SUPKids gebruik van ons speciale kindermateriaal - kinderboards, kinderpeddels en kinderwetsuits.

Het SUPKids-programma is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Voor meer informatie over het internationale SUPKids-programma: www.sup-kids.com

klik hier of op het filmpje voor de trailer!


SUP-School ikSUP

Oud Loosdrechtsedijk 237 * 1231LX Loosdrecht 

www.iksup.nl  

SUP-Center ikSUP 

Oud Loosdrechtsedijk 191 * 1231LW Loosdrecht

www.supcenteriksup.nl

info@iksup.nl

 tel. 06 81 467 367

bank rek. nr. NL67RABO 0111 7195 69

© ikSUP 2018