Winkel SUP-CENTER ikSUP


Dealer van RED, STARBOARD, MISTRAL EN JOBE

diverse occasions!!! 


ZIE DE SITE VAN SUPCENTER IKSUP 


door hier te clicken

www.supcenteriksup.nl


Naast onze SUP-school hebben we - iets verderop, pal aan de dijk gelegen - ook een showroom/winkel gespecialiseerd in SUP’s en SUP-accessoires, SUP-CENTER ikSUP. We hebben vanuit de SUP-school veel vraag naar diverse SUP-artikelen en hebben binnen de school onvoldoende ruimte om dit verder uit te breiden. Daarom hebben we per 1 april 2015 bij Jachthaven Wetterwille ons SUP-Center geopend, waar je terecht kunt voor alles wat met SUPpen te maken heeft. De SUP-school blijft gewoon op de bestaande lokatie bij Jachthaven De Uitkijk.

Bij onze nieuwe showroom is tevens de mogelijkheid om de diverse boards van RED te komen testen en vergelijken. Niets is lastiger dan in een winkel te staan en te moeten beslissen voor welk board je gaat kiezen, zonder dat je er eens op hebt gepeddeld. Bij ons SUP-Center kun je de boards op het water met elkaar vergelijken, zodat je weet waarvoor je kiest en wat je koopt!

Vanuit het SUP-Center is er, net als bij de SUP-school, de mogelijkheid ook een Sup te huren (zie Verhuur voor de prijzen). Er zijn kaartjes van diverse tochten aanwezig.


Onze shop SUP-Center ikSUP  is gevestigd:

Oud Loosdrechtsedijk 191

1231 LW Loosdrecht

tel. 06 81 467 367

Of stuur een mailtje naar info@iksup.nl

parkeren gratis voor de deur!!!

openingstijden op afspraakSUP-School ikSUP

Oud Loosdrechtsedijk 237 * 1231LX Loosdrecht   

www.iksup.nl

SUP-Center ikSUP 

Oud Loosdrechtsedijk 191 * 1231LW Loosdrecht

www.supcenteriksup.nl

info@iksup.nl

 tel. 06 81 467 367

© ikSUP 2017