SUP-SCHOOL

Suppen op de Loosdrechtse Plassen bij ikSUP!

SUP-lessen en ECO-Tours door het natuurgebied!


ikSUP is een Sup-centrum in Het Gooi, dat in 2013 is gestart. Zeer centraal gelegen aan de Loosdrechtse Plassen biedt ikSUP je de mogelijkheid om vanaf een SUP-board de prachtige natuur in het plassengebied te komen verkennen. Supschool ikSUP is gevestigd bij Jachthaven De Uitkijk in Oud Loosdrecht. Daarnaast hebben we onze showroom bij Jachthaven Wetterwille, waar je terecht kunt voor  de aanschaf van SUPs en allerlei SUP-accessoires en uiteraard onze online webshop! Hier kun je rustig thuis vanuit je stoel eens kijken wat we zoal te koop en in de aanbieding hebben!

De natuur in het Loosdrechtse plassengebied is overweldigend. En hoe belangrijk de invloed van Natuur op je hersenen is kun je hier onder lezen! De mooiste plekjes blijven echter meestal onopgemerkt, omdat je hier niet kan komen met de motorboot. Gelukkig biedt de nieuwste rage op watersportgebied hier een oplossing voor. Met je Stand Up Paddle board, een brede surfplank waar je staand op peddelt, kun je overal komen, hoe ondiep of dichtbegroeid het ook is. Bovendien ben je geruisloos, waardoor de dieren zich niet zullen verstoppen en jij hun rust niet verstoort!  ikSup biedt lessen voor individuen of groepen. Tijdens een les heb je de techniek vaak zo onder de knie en staat de tocht eigenlijk voorop, maar je kunt ook gaan voor een les meer gericht op de techniek. Naast het genieten van het moment is SUPpen ook nog een geweldige work out. Je traint de core van je lichaam, waardoor je je hele lichaam versterkt en bijvoorbeeld rugklachten een stuk kan verminderen. 

Qua kleding volstaat gemakkelijk zittende kleding. Mocht het toch aan de frisse kant zijn en heb je graag de bescherming van een wetsuit? Geen probleem, ikSUP heeft O'Neill wetsuits in diverse maten!!!

Naast lessenverhuur en tochten bieden wij ook een groot aantal activiteiten, zoals Yoga-Sup, SUP-Pilates, SUP Bootcamps, HONDEN-SUP en uiteraard KinderpartijtjesBedrijfs- en Vrijgezellenfeestjes.

We organiseren originele kinderfeestjes, waarbij we gaan suppen en leuke spelletjes doen op de sup bij een eiland. Je kunt kiezen uit twee verschillende soorten feestjes: Basic of DeLuxe, waarbij het laatste feestje wat uitgebreider is en we vanuit ons eigen eiland gaan suppen. Zie ook Kinderfeestjes voor meer informatie.

Kijk bij Feesten en Groepen voor meer informatie!!!

ikSUP heeft eerste klas materiaal van diverse A-merken als RED Paddleboards, Starboard en Mistral! Deze merken worden niet alleen gebruikt voor de lessen, maar zijn ook te koop in onze shop.

Bovendien is ikSUP officieel testcentrum voor het merk RED Paddleboards, zodat u bij ons terecht kunt voor advies en een proefvaart.

Omdat de boards ook in de school worden gebruikt, hebben we het hele jaar door leuke occasions op voorraad!

Wil je contact opnemen met ikSUP? Bel dan even naar 06 81 467 367 of stuur een mailtje naar info@iksup.nl.


ikSUP probeert het natuurgebied zo schoon mogelijk te houden. We doen mee aan schoonmaakacties en als je na verhuur een volle vuilniszak met gevonden afval binnenbrengt ontvang je een kortingsbon van €2,50 op je volgende verhuur!

De eerstvolgene schoonmaak-actie is zondag 18 maart 2018  ter ere van WereldWaterDag!

aanmelden buttonNatuur stimuleert de hersenen

Of je nu jong of oud bent. Uit steeds meer onderzoeken komt dit naar voren en heel recentelijk is daar een onderzoek bij gekomen. Volgens de Stanford University heeft natuur zowel fysiek als mentaal een positieve invloed op mensen. Vooral korte “micro breaks” blijken gunstig voor ons.  

Het onderzoek is in Amerika uitgevoerd door de Stanford University in samenwerking met collega onderzoekers uit Zweden. Het mooie is, niet alleen de onderzoeksresultaten laten duidelijk zien dat natuur stimuleert, ook hersenscans laten duidelijk de effecten zien van groen.

                                                                               

OPENINGSTIJDEN SUP-SCHOOL ikSUP: 6 dagen per week 8-22 uur!  

(maandag gesloten)

Wel graag van te voren even bellen met 06 81 467 367!


OPENINGSTIJDEN SHOWROOM SUP-CENTER ikSUP: alleen op afspraak! 

Tel. 06 81 467 367

verkoopsite/webshop

                                              

© ikSUP 2018